Nu behövs vi mer än någonsin

04 oktober 2010

Kampanj för INTIS

2010 INSAMLING: Över 80 000 kronor!
Veckans klirr i Internationalens kassa kan vi inte klaga på. Hela 4 200 kronor kom in och vi segade oss precis över 80 000 kronor i årsresultat. Ett speciellt tack riktar vi denna gång till det ”lilla Sverige”. Det är en givare från Grythyttan i Närke och en givare från Bankeryd i Småland som vardera skänkt 1 500 kronor.
Det känns också skönt att pengarna fortsätter att rulla in nu när Reinfeldt fått mandat för ytterligare år med högerstyre, att vi klart och tydligt visar att Internationalen – och alla människor runt omkring oss – kommer att ta fight mot ökade klassklyftor och ytterligare nedrivning av den sociala välfärden.

PG 67 82 72-6
STÖD INTIS!

Anders Karlsson

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.