Feiler utestängd

30 augusti 2010

Inrikesnotiser, Nyheter

Judiska församlingen i Stockholm har bjudit in samtliga riksdagspartier till en utfrågning.
En var dock inte välkommen. En av vänsterpartiets representanter till riksdagen i Stockholm, Dror Feiler, nekas att delta i debatten. Han var en av dem som reste med konvojen Ship to Gaza till palestinierna på Gazaremsan, och är dessutom ordförande för föreningen Judar för israelisk-palestinsk fred.
– Det är tråkigt att de inte vill ha en fri debatt. Jag hade sett fram emot att besvara de frågor som församlingen vill ställa till oss eftersom jag kandiderar till riksdagen för vänsterpartiet. Men tydligen måste man tycka rätt saker för att vara välkommen på den här tillställningen. Och det gör tydligen inte jag som anser att den israeliska staten måste upphöra med sina folkrättsbrott och häva blockaden mot Gaza, säger Dror Feiler.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.