2010 insamling!

23 augusti 2010

Kampanj för INTIS

Ångan på väg upp efter semestern: Så är då de flesta av oss tillbaka på verkstadsgolv, kontor, sjuksalar och andra delar av det ekonomiska livet efter sommarens ledigheter. Det är också dags att varva upp motorerna för insamlingen till Internationalen. Den senaste veckan fick vi in 2 650 kronor, vilket gör att årets totalsumma nu kommit upp till 66 718 kronor. Ett särskilt omnämnande bör här ges till en givare i Kristianstad som med stor frenesi stänker in tusenlappar med jämna mellanrum, och denna vecka två nya sköna lakan.
Men, som sagt var, nu är våra röda motorer under definitiv uppvarvning och därför tar vi kommande vecka siktepunkt på minst 5 000 nya kronor!
Anders Karlsson

Anders Karlsson

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.