En peng för varje guldmedalj!

15 februari 2010

Kampanj för INTIS

2010 Insamling:
Även den här veckan fick vi ett välbehövligt tillskott till vår insamling för Internationalen. 2 300 kronor hittade rätta vägen in på vårt konto 67 82 72-6. Vi tackar de tre givare i Stockholm och Kristianstad som denna gång bidrog med stöd. Totalt har vi därmed i år fått in 5 750 kronor i våra fållor.
De närmaste veckorna har vi emellertid förhoppningar om att ännu lite mer medel skall hitta rätt. Sverige kommer sannolikt vinna ungefär en handfull guldmedaljer vid de olympiska spelen i Vancouver som invigs nu på fredag. Varför inte göra något positivt av den där diffusa nationalkänslan som för många av oss infinner sig i maggropen när en svenska/svensk står överst på prispallen? Ge helt enkelt en slant till Internationalen varje gång Anja, Foppa, lag Norberg eller någon annan från Svea rike medaljhonoreras med ädlaste valör!

Anders Karlsson

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.