En liten hushållsnära tjänst…

18 januari 2010

Kommentar, Nyheter

Prognoserna pekar på en arbetslöshet på över 10 procent, mellan 450 000 och 500 människor kommer att vara utan jobb i år. Allt fler ställer sig undrande till vad regeringen och framför allt moderaternas arbetslinje går ut på.

Nu har de fått svar av Reinfeldts pressekretare Edvard Unsgaard.
I söndags upptäckte moderaternas pressekretare Edvard Unsgaard att någon uträttat sina behov i trapphuset i det hus han bor i.
Denna upptäckt tyckte helt uppenbarligen Unsgaard var av den digniteten att allmänheten måste ta del av den på hans Facebook-sida.
På den skrev han: ”Tycker att invandrare och invandrarföretagare är otroliga. Någon idiot hade inatt gjort det lite större behovet i vårt trapphus och lagt sin halsduk. Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimma skickade över en ryska som städade och sanerade trappan. Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en fantastisk städerska som gör ett fantastiskt jobb”.
Unsgaard bekänner att han under ett kort ögonblick tänkte torka upp själv men att han kom på ett bättre tankar och anlitade städfirman. Han kom väl på att han kunde dra av kostnaden som en utgift för hushållsnära tjänster.

Kjell Pettersson

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.