Två veckor till valet – sprid ArbetarInitiativet

  ArbetarInitiativet får nya valarbetare – men vi behöver fler.

  Med två veckor kvar till valet har även riksdagspartierna orkat få upp en del valaffischer  – alla är stora ansiktsporträtt! Vad får dom allt ifrån?

  ArbetarInitiativets affischer tar upp våra tre huvudbudskap:

  Kamp för jobben – Antirasistiskt EU-motstånd – Gemensam välfärd.

  ArbetarInitiativet har de senaste dagarna fått en hel del nya valarbetare. Våra valsedlar kommer nu ut även i Skövde, Karlstad och i ett par kommuner runt Borås. Kampanjen har fått förstärkningar i Väsby och Uppsala. Bäst är dock Skåne, med valarbetare i Svalöv, Klippan och Helsingborg, plus beställda valsedlar till Eslöv och Tomelilla.

  Du kan göra en insats. Maila till:

  arbetarinitiativet@gmail.com

  Men läs helst först vår plattform (länk i spalten till höger). ArbetarInitiativet handlar långt ifrån bara om röster – det viktigaste är att göra en insats för den antikapitalistiska kamp som är nödvändig.

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.