Torgmöte och affischering i Högdalen

  – Här är ett är nytt alternativ – ArbetarInitiativet. Du kan rösta på arbetarrepresentanter som lever på arbetarlön. Vi är ett kämpande alternativ i en tid när det verkligen behövs kamp.

  dscn26123

  Per Johansson, känd facklig förträdare för tunnelbaneförarna i Stockholm som 2005 sparkades av Connex/Veolia, var en talarna på ArbetarInitiativets torgmöte i Högdalen på lördagen.

  Elin Gauffin, hyreskampaktivist och vice ordförande i Rättvisepartiet Socialisterna, talade också, bland annat om de nya stora nedskärningar som hotar i Stockholm:

  dscn2609– ArbetarInitiativet organiserar en protest i Kista klockan 13 på torsdag mot förslaget att stadsdelen ska sparka 20 av 46 anställda i den kommunala hemtjänsten, sa Elin Gauffin.

  12 valarbetare deltog i Högdalen centrum och hundratals flygblad delades ut. Åtskilliga av åhörarna tog valsedlar för att rösta på ArbetarInitiativet. ArbetarInitiativets valplakat vid busshållplatserna mitt i centrum har suttit uppe hela veckan. Inga riksdagspartier eller andra valalternativ var på plats.

  dscn26162

  dscn2597

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.