Torgmöte i Malmö väckte intresse för ArbetarInitiativets alternativ

  I lördags höll ArbetarInitiativet appellmöte på Gustav Adolfs torg i Malmö. Ett femtontal personer slöt upp och hjälpte till att dela ut valmaterial inför EU-valet. Appelltal hölls av bland andra Jorge Capelan, Ammar Khorshed, Mattias Bernhardsson och undertecknad, Ronny Åkerberg.

  Vi framhöll alla behovet av ett anti-kapitalistiskt alternativ i valet och behovet av en europeisk gräsrotsrörelse mot högerpolitik och kapitalism.

  Det blev många samtal med förbipasserande. En hel del tog med sig valmaterial för att läsa och några tog också valsedlar. Många, som aldrig hört talas om ArbetarInitiativet, stannade upp intresserat för att få reda på vad vi är för några.

  Text och bild: Ronny Åkerberg, Röda Malmö (se länk till höger)

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.