Kampen för Internationalen fortsätter

19 maj 2009

Notiser, Nyheter

LÅT OSS INTE TYSTAS!
Så har de senaste siffrorna för insamlingen kommit in. Relativ stiltje denna vecka, men snigeln ringlar sin sakta färd över jorden och nu ligger vi på 117 657,50 kronor, hälsar insamlingsansvarig Anders Karlsson. För varje öre som samlas in kan Internationalen fortsätta att produceras och komma ut ett tag till! Och det är vi så klart glada för.

STÖD INTERNATIONALEN
Pg 678272-6
Märk talongen: ”Internationalen ska leva”

Varför Internationalen?
“Det är MIN tidning!”
Mest därför att det är MIN tidning. Inte så att jag älskar varje stavelse som står där, snarare som ett ytterligare barn som ibland gör saker som det inte borde.
Men som man aldrig slutar att tycka om ändå. Det är dessutom en av mycket få tidningar jag kan öppna utan att bli rasande. Irriterad ibland, visst, men aldrig så bindgalen som man (nästan alltid) blir av att läsa DN:s reaktionära dravel eller Aftonbladets nyskapande journalistik av typen ”så älskar Hollywoodkändisarna”.
Så om bara skutan får och hjärtat slår så fortsätter jag att skriva i Internationalen många år till.
Göran Kärrman

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.