ArbetarInitiativet på plats på Sergels torg

  arbetarinitiativet-sergels2Ett 10-tal valarbetare för ArbetarInitiativet såg till att vara före alla partier med att sätta upp plakat på Sergels torg – den mest prestigefyllda platsen i centrala Stockholm- natten till söndag, när valaffischeringen officiellt inleddes.

  hugo-o-joel-banderollÄven vägbanderoller och en del plakat kom upp i Stockholm city. Den huvudsakliga affischeringen är dock i förorterna, där ArbetarInitiativets folk bor. Idag söndag sker affischeringen i bland annat Bagarmossen, Rågsved, Högdalen, Tensta, Husby, Kista och Älvsjö i Stockholm.

  Vill du hjälpa till på din ort? – kontakta arbetarinitiativet@gmail.com

  afischerings-tork

  dennis-o-lucia-affischerar

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.