ArbetarInitiativet på 1 maj

  dsc01906Göteborg: 300 personer lyssnade på Göte Kildén. Göteborgs Posten rapporterade: “Han var inte nådig i sin kritik mot Olle Ludvigsson. Vad han ska säga på Götaplatsen behöver vi inte spekulera i. Han brukar nämligen inte säga så mycket. EU-kandidaten Olle Ludvigsson röstade som fackets representant i AB Volvos styrelsen för den senaste aktieutdelningen på 4 miljarder kronor. Och nu är han på jakt efter en fet pension i Bryssel.” Även Kaan Özsan och Stefan Berg talade på Arbetarinitiativets manifestation på Järntorget i Göteborg.

  2009-05-01_0170Stockholm: Drygt 800 personer gick med ArbetarInitiativet i vänstertåget på 1 Maj i Stockholm. Närmare 4000 av ArbetarInitiativets massflygblad i fyrfärg delades ut.

  skarmbild2Umeå: Kampen för jobben stod i centrum på Enad Vänstertåget i Umeå. Jan Hägglund, kandidat för ArbetarInitiativet i EU-valet och kommunfullmäktigeledamot för Rättvisepartiet Socialisterna, och Jan-Olof Carlsson, fackligt aktiv på Volvo och medlem i Socialistiska Partiet, var bland talarna. 500 gick med i demonstrationen, som var det största 1 maj-tåget i Umeå.

  Malmö: ArbetarInitiativet gick med och delade flygblad i vänsterns tåg.

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.