ArbetarInitiativet i torgdebatt i Östersund

  Sigbritt Herbert, Östersund, kandidat för ArbetarInitiativet, deltar i en torgdebatt  inför EU-valet den 30 maj. En av debattmotståndarna är Jens Nilsson, socialdemokratisk kommunstyrelseordförande i Östersund.

  Europa Direkt Jämtlands län och Jämtlands läns bibliotek skriver:

  Inför EU-debatten på Stjärntorget i Östersund 30 maj.

  Obs! Stjärntorget gäller så som det var sagt ifrån början.

  Det blir alltså ett tillfälle då kandidater, från Jämtlands län, på valbar plats till Europaparlamentet är ges möjlighet att ta upp frågor som rör EU och Europaparlamentsvalet 2009. Detta under ledning av moderator.

  Ståbord/stationer samt en mikrofon/medverkande finns på plats. Det finns även en mikrofon för publikfrågor. Ta gärna med valmanifest el annat valmaterial (i rimlig mängd). Det finns bokbord till detta.

  Hoven Droven står för musikunderhållning!

  Preliminär tidsram 11.15 Musik – 11.30 Debatt – 12.15 Break – musik – 12.45 Debatt – 13.30 Dagen avrundas – musik. Moderator: Lisa Fröbel, 0703 36 02 22,

  Inbjudna kandidater – 10 st har tackat ja till att medverka:

  Jens Nilsson, Socialdemokraterna, www.socialdemokraterna.se  – Håkan Larsson, Thomas Andersson, Centerpartiet, www.centerpartiet.se – Saila Quicklund, Moderaterna, www.moderat.se – Meeri Brandum, Kristdemokraterna, www.kd.se – MonaLisa Norrman, Vänsterpartiet, www.vansterpartiet.se – Björn Lindgren, Miljöpartiet, www.mp.se – Hjördis Nilsson, Junilistan, www.junilistan.se – Rickard Olsson, Piratpartiet, www.piratpartiet.se – Sigbritt Herbert, ArbetarInitiativet, www.arbetarinitiativet.se

  Subscribe

  Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.